Polo-X napísal:chces povedat ze miloval slovanov a ze o nemeckej nadrase nikdy nehovoril, ze slovania, romovia, zidia atd atd boli rovnocenna rasa podla nacistov a ze vlastne cely svet robi z hitlera resp z nacistickeho nemecka toho zleho, ze oni chceli byt len novymi dobrymi susedmi? ja neviem co nato dodat
Ani je neviem co dodat na tieto tvoje fabulacie.
moja argumentacia je postavena na akychsi dohadoch - je napr z knihy mein kampf ktoru napisal sam ada hitler a jeden kus mam tu doma po ruke, ale to asi nie je pre teba adekvatny zdroj, to by bolo jedine keby som cerpal z tej najviac nacistickej skinheadovskej stranky aka existuje asi
Odcituj mi kde Hitler pisal o nejakom vyhladzovani.
neviem presne co v skutocnosti mal v plane ano je to len na zaklade dohadov zo zdrojov ktore zanechal sam ada, no priklanam sa k tomu ze nie dobre
Tak to som rad ze si to takto priznas, v tom pripade ale zmysel tohoto
tvojho prispevku nejak nechapem, kedze nijak konkretne nevyvracias skutocnosti mnou uvedenych clankov, iba prezentujes svoj subjektivny nazor ako pravdu. A to bol dovod mojej naslednej reakcie.
neviem preco vy privrzenci hitlera, musite vsetko co je ci uz menej alebo viac proti nemu postavit do tej polohy ze my sme ti zli a on resp nemecko boli ti dobri
Neviem preco vy odporci Hitelra musite vsetku proti nemu postavit tak ze my sme ti dobry a nemecko je to zle
p.s. opytam sa teda takto - preco potom napadol rusko?!
Lebo Stalin chcel zautocit na Europu.